Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
Door uw bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
Identity Design (eenmanszaak)
Naam ondernemer: Sabine Lauwers
Vestigingsadres: Retiesebaan 190 - 2460 Kasterlee

Telnr.: 0477/26.96.34
E-mailadres: info@identitydesign.be
Btw-nummer: BE0872716918

" Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk"

Artikel 2 : ALGEMEEN
De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door "Identity Design” geleverd/gemaakt worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3 : HET AANBOD
Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productbeschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De door ons gebruikte afbeeldingen, zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. U kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden Identity Design niet. 

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE
Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.
In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.
Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen.

Indien nodig zullen wij de gemaakte ontwerpen per e-mail doorsturen ter goedkeuring.

Artikel 5 : DE PRIJS
De verkoopsprijzen op de webshop worden vermeld in euro exclusief verzendingskosten.

Identity Design heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. 

Identity Design hanteert geen minimum bestelbedrag.

Artikel 6 : BETALINGEN
U kan betalen via onze beveiligde online betaalomgeving (Mollie).
Ook kan u betalen via overschrijving naar onze bankrekening. In dit geval zien wij de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 3 dagen tegemoet; 
Sabine Lauwers - Identity Design
IBAN: BE43 0636 8426 3701
BIC: GKCCBEBB – Belfius Bank
Met vermelding van uw naam en bestelnummer.
Uw bestelling wordt automatisch geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 3 dagen door Identity Design ontvangen is.
De klant heeft de plicht om onjuistheden in verstrekte en vermelde betaalgegevens aan Identity Design te melden.

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN
Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Binnen de 2 tot 3 werkdagen.
Indien artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wordt dit per mail aan u gemeld.

Levertijd: 
Deze staat op 3 tot 6 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de koerier hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Verzending en leveringsvoorwaarden:

Wij verzenden met Postnl enkel naar België & Nederland.

Indien u goederen in een ander land wilt laten leveren, neem dan gerust contact via info@identitydesign.be.

De bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.
Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten.

 

Brievenbuspost (eigen risico!) tot 350gr - €3,65 (alleen voor België)

 

Verzending binnen België (verzekerde zending PostNL)
- Via pakketpost tot 2kg - thuislevering €5,30
- Via pakketpost van 2kg tot 10kg - thuislevering €5,50
- Via pakketpost van 10kg tot 30kg - thuislevering €6,50

 

Verzending naar Nederland (verzekerde zending PostNL):

- Via pakketpost tot 2kg - thuislevering: €7,35

- Via pakketpost van 2kg tot 10kg - thuislevering €7,50

- Via pakketpost van 10kg tot 20kg - thuislevering €8

- Via pakketpost van 20kg tot 30kg - thuislevering € 11,50

 

Pakketpost is altijd met track & trace code via MyParcel.

De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet. In geval van niet-levering (uitgezonderd brievenbuspost, dit is eigen risico!) betalen we het aankoopbedrag terug of wordt het pakket opnieuw verzonden zonder meerkost.
Bij schade aan de geleverde goederen moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden. 


Afhalen:
Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op volgend adres:
Identity Design
Retiesebaan 190
2460 Kasterlee
Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen u een e-mail om een afspraak te maken om de afgewerkte producten af te halen. Controleer zeker ook uw spam-berichten. De verzendkosten komen in dit geval te vervallen.
Let wel: wij zijn een webshop. Wij hebben géén bakstenen winkel. Het bekijken van onze artikelen is om deze reden niet mogelijk.

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN 
Identity Design ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. Identity Design is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

Afbeeldingen:
Alle afbeeldingen; foto’s, ontwerpen, kleurstalen, etc. op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, afmetingen, gewicht en textuur van het materiaal. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben.

Artikel 9 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT
Identity Design doet er alles aan om een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren. Wij staan in nauw contact met de klant om een product te maken zoals hij deze voor ogen heeft. Er wordt vaak een digitale voorbeeldprint getoond alvorens het eindproduct wordt gemaakt. De kleuren kunnen hiervan afwijken.
Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen. 
Uiteraard kunt u altijd uw bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan de kwaliteit van het product of aan de bedrukking. Deze retourkosten zijn voor rekening van de koper. 

Klachten:
Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via info@identitydesign.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 14 dagen na ontvangst van uw pakket, met een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een foto. Wij zullen hier binnen 1 werkdag op antwoorden. U dient de producten niet terug te sturen, tenzij wij dit specifiek vragen in onze reactie.
Indien de klacht betreft een fout van onze zijde, dan zullen wij het product opnieuw maken en opnieuw opsturen. Bij een fout van onze transporteur of leveranciers, wordt er een klachtendossier bij die partij opgestart en wachten wij het resultaat daarvan af. Alle andere vormen worden per klacht afzonderlijk behandeld. 

Artikel 10 : PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

Artikel 11 : TOEPASSELIJK RECHT
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Identity Design is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

DISCLAIMER
De domeinnaam Identity Design, het logo en andere bestanddelen (zoals ontwerpen, foto's en teksten) verbonden aan Identity Design worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze graag reproduceert of verspreidt onder het publiek moet eerst de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vragen aan Sabine Lauwers (eigenaar Identity Design).


Algemene Voorwaarden Identity Design – maart 2020.